loading...

راه آشپزی

بازدید : 265
پنجشنبه 31 ارديبهشت 1399 زمان : 11:24

جوجه تازه از جمله غذاهایی است که از امتیازات متعددی برخوردار است.
جوجه را می‌توان بصورت‌های سرخ شده، آب پز، کباب کردن، شکم پر و حتی با مواد گیاهی و ادویه‌های گوناگون خوشمزه نمود و میل کرد.جای هیچ تعجبی نیست که جوجه اولین منبع پروتئین حیوانی و جایگزینی سالم برای گوشت قرمز می‌باشد.

“زرشک پلو با مرغ” ، طعمی اصیل در میان غذاهای ایرانی
نظرات این مطلب

تعداد صفحات : 0

آمار سایت
  • کل مطالب : 5
  • کل نظرات : 0
  • افراد آنلاین : 1
  • تعداد اعضا : 0
  • بازدید امروز : 23
  • بازدید کننده امروز : 17
  • باردید دیروز : 101
  • بازدید کننده دیروز : 50
  • گوگل امروز : 0
  • گوگل دیروز : 0
  • بازدید هفته : 157
  • بازدید ماه : 279
  • بازدید سال : 3982
  • بازدید کلی : 9434
  • کدهای اختصاصی